Hvem er vi?

Line Kathrine - 27 år

Line er en super sej pige:-) Hun er yoga-instruktør, SUP-instruktør, dygtig til at danse og næsten færdiguddannet læge. Hun vil være yoga- og danseinstruktør på Samsø. Om sin undervisning siger hun:

* Yogatimerne vil bestå af både dynamisk yoga, hvor vi følger vejrtrækningen, samt blid yin-yoga, hvor vi prøver at give slip i dybe og længere stræk.

* Dansetimerne vil være for alle, hvor fokus er på at bevæge os sammen til god musik, få lidt sved på panden og have det sjovt!

Helle Kjær - 55 år

Jeg er til daglig skolelærer i Aarhus. Samtidig er jeg stand up paddle-instruktør og har paddlet i 6-7 år. Jeg er medlem og instruktør i foreningen SUPAarhus, hvor jeg har en masse glade mennesker med på vandet. SUP er bare det bedste, og jeg synes, at ALLE skal prøve det:-)

Underviningen vil være baseret på tillid, sikkerhed, basis teknik og først og fremmest sjov og leg.

Ud over at være aktive sammen, skal vi også hygge os i uformelt fællesskab og i skønne omgivelser. Jeg sørger for at rammen er optimal, så du skal bare komme og fylde den ud.

Lone Kjær 51 år

Lone er uddannet hortonom - er feltbotaniker og brænder for naturen. Hun kender Samsø´s naturperler rigtigt godt og vil, på vandreturene på event 2 og 3, vise nogle af de fineste naturtyper og sjældne planter. Hun vil også fortælle lidt om biodiversitet, og hvad vi hver især kan gøre for at skabe lidt mere plads til den vilde natur. Turene vil være på 5-10 km. De lange vandreture vil blive planlagt, så man kan tage en kortere rute. 


Artikel på DR

Læs DR's artikel om "den nye dille" fra i sidste sommer og se et lille videoklip, hvor Helle fortælle om paddling:

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/oestjylland/ny-dille-hitter-paa-vandet-stand-paddle-er-alle